11 - 14 Μαρτου 2011

Η εταιρα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΚΕ επσημος αντιπρσωπος και διανομας της XRITE INC. για την Ελλδα και Κπρο, σε συνεργασα με την εταιρα PAPERS ΑΕ παρουσισαν στην διρκεια της PhotoVision2011, σε πρτη Πανευρωπακ παρουσαση λγο πριν την επσημη κυκλοφορα της, την να ολοκληρωμνη λση επαγγελματικς χρωματικς διαχερισης i1PhotoPro.

Η να λση
i1PhotoPro της Xrite ρχεται για να αλλξει τα δεδομνα, στον τρπο με τον οποο εφαρμζουμε την διαχεριση χρματος και επιβεβαινουμε τις συσκευς μας για την σωστ χρωματικ τους απδοση. 

Εναι η πρτη λση που συνδυζει, την i1Prism, την να πανσχυρη μηχαν δημιουργας ICC profiles της Xrite, με την δυναττητα να επιβεβαινουμε τι η οθνη μας, ο προβολας μας ο εκτυπωτς μας, απεικονζει εκτυπνει σμφωνα με τα ρια που ορζουν τα διεθν πρτυπα.

Το i1PhotoPro χει σχεδιαστε ειδικ για την διαχεριση της ρος εργασας του επαγγελματα φωτογρφου απ την φωτογραφικ μηχαν στην οθνη και στον εκτυπωτ. Χρις το πργραμμα i1Profiler οι επαγγελματες χρστες θα χουν εξαιρετικ υψηλς ποιτητας χρωματικ αποτελσματα με ειδικ στχευση στις λεπτομρειες των φωτεινν και σκοτεινν σημεων στε να προυν πολ μεγλη ακρβεια χρματος, με πιο ουδτερα γκρι και πιο φυσικος τνους επιδερμδας.

Σημαντικ σημεα του i1PhotoPro:

 • Επτευξη πραγματικν χρωμτων σε λες οθνες: LCD, CRT, Laptops
 • Τλεια χρματα σε κθε περπτωση, σε κθε βελτιστοποιημνο RGB profile βασισμνο σε συγκεκριμνες φωτογραφες για συγκεκριμνα χρματα: σπρο – μαρο, τνους επιδερμδας, βιβλιοθκες Pantone spot colors, χωρς την ανγκη διρθωσης οποιουδποτε profile.
 • Μτρηση του περιβλλοντος φωτισμο και ενσωμτωση του σε οποιοδποτε profile εξδου για γκαλερ, studio σημεο λιανικς πλησης για τλειο ταριασμα των χρωμτων στις συγκεκριμνες συνθκες φωτισμο.
 • Επιλογ απ πρτυπους χρωματικος χρτες την δημιουργα χρωματικν χαρτν απ τον χρστη για οποιαδποτε απατηση χρματος και μεγθους υλικο εκτπωσης.
 • Γργορος λεγχος της ποιτητας του χρματος στην εκτπωση με το νο ColorChecker Proof για οπτικ επιβεβαωση του στχου.
 • Δημιουργα profiles για ψηφιακς φωτογραφικς μηχανς με το σστημα ColorChecker Camera Calibration που περιλαμβνεται στο πακτο.

Το i1PhotoPro περιλαμβνει: φασματοφωτμετρο i1Pro, κεφαλ μτρησης περιβλλοντος φωτισμο, βση στριξης για οθνες, Measurement scanning ruler με σπρο background, spot measurement target , πργραμμα i1Profiler για δημιουργα profiles σε οθνες, εκτυπωτς RGB και ψηφιακος προβολες, πργραμμα δημιουργας profiles για ψηφιακς φωτογραφικς μηχανς Colorchecker Passport Camera Calibration, κλασσικ στχο mini 24 Colorchecker, στχο Colorchecker Proof, Pantone Color Manager, Βση στριξης i1Pro για Projector profiling, τσντα μεταφορς.
 


28 - 29 Ιουνου 2008


Η εταιρα μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι.Κ.Ε. μαζ με την εταιρα Xrite Inc. συμμετεχε με επιτυχα στη διημερδα που διοργνωσε το περιοδικ Φωτογρφος με θμα τη "Διαχεριση χρματος και την Επαγγελματικ εκτπωση".

Στο πλασιο της διημερδας παρουσιστηκε για πρτη φορ επσημα στην Ελλδα το πολυαναμενμενο Colormunki. Το Colormunki εναι να εργαλεο καλιμπραρσματος - λα σε να - για τη δημιουργα ICC profiles για Οθνες, Εκτυπωτς και Digital Projectors.

Στη διημερδα ταν παρν και ο Sales Manager της Xrite Inc. για την Ελλδα και την Ιταλα κ. Simone Viscomi.

Το ενδιαφρον των επισκεπτν για το Colormunki ξεπρασε κθε προσδοκα διοτ εναι η μοναδικ λση αυτ τη στιγμ, που συνδυζει την πολ χαμηλ τιμ και την πολ υψλη ποιτητα του αποτελσματος που παργει. πως δλωσε και ο κ. Viscomi το Colormunki σε αντθεση με λα τα ανταγωνιστικ προντα εναι φασματοφωτμετρο με τεχνολογα LED και χι κολορμετρο, με αποτλεσμα να "διαβζει" το χρμα πραγματικ και χι μσα απ φλτρα.

Στιγμιτυπα απ τον χρο της διημερδας:

Διαχεριση Χρματος & Επαγγελματικ Εκτπωση
   - Xrite    - Xrite
  Colormunki   Colormunki14 - 18 Μαρτου 2008


Με μεγλη επιτυχα διεξχθη η κθεση Syskevasia2008 που η εταιρα μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι.Κ.Ε. μαζ με την εταιρα Xrite Inc. πρε μρος για πρτη φρα.

Κατ την διρκεια της κθεσης ντονο ταν το ενδιαφρον των επισκεπτν για τα συστματα Διαχερισης χρματος EyeOne και ProfileMaker5.

Μεγλο μρος των επισκεπτν εστασε το ενδιαφρον του στο φασματοφωτμετρο SpectroEye και το πργραμμα ποιοτικο ελγχου αποχρσεων, πρβλεψης, διρθωσης συνταγς και διαχερισης stock για μελνια ColorQuality5 – InkFormulation5.

Στο περπτερο κατ την διρκεια της κθεσης ταν παρντες, ο κ. Andrea Vanacci - Sales Director της Xrite για Ελλδα και Ιταλα και ο κ. Luca Tubbini – Sales Manager Industrial – Imaging & Media για Ελλδα και Ιταλα.

 

 

 

 

κθεση Συσκευασα 2008
   - Xrite  .. Luca Tubbini -
   - Xrite    - Xrite