ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

11 - 14 Μαρτίου 2011

Η εταιρία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της XRITE INC. για την Ελλάδα και Κύπρο, σε συνεργασία με την εταιρία PAPERS ΑΕ παρουσιάσαν στην διάρκεια της PhotoVision2011, σε πρώτη Πανευρωπαϊκή παρουσίαση λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της, την νέα ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικής χρωματικής διαχείρισης i1PhotoPro.

Η νέα λύση
i1PhotoPro της Xrite έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα, στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουμε την διαχείριση χρώματος και επιβεβαιώνουμε τις συσκευές μας για την σωστή χρωματική τους απόδοση. 

Είναι η πρώτη λύση που συνδυάζει, την i1Prism, την νέα πανίσχυρη μηχανή δημιουργίας ICC profiles της Xrite, με την δυνατότητα να επιβεβαιώνουμε ότι η οθόνη μας, ο προβολέας μας ή ο εκτυπωτής μας, απεικονίζει ή εκτυπώνει σύμφωνα με τα όρια που ορίζουν τα διεθνή πρότυπα.

Το i1PhotoPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για την διαχείριση της ροής εργασίας του επαγγελματία φωτογράφου από την φωτογραφική μηχανή στην οθόνη και στον εκτυπωτή. Χάρις το πρόγραμμα i1Profiler οι επαγγελματίες χρήστες θα έχουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας χρωματικά αποτελέσματα με ειδική στόχευση στις λεπτομέρειες των φωτεινών και σκοτεινών σημείων ώστε να πάρουν πολύ μεγάλη ακρίβεια χρώματος, με πιο ουδέτερα γκρι και πιο φυσικούς τόνους επιδερμίδας.

Σημαντικά σημεία του i1PhotoPro:

  • Επίτευξη πραγματικών χρωμάτων σε όλες οθόνες: LCD, CRT, Laptops
  • Τέλεια χρώματα σε κάθε περίπτωση, σε κάθε βελτιστοποιημένο RGB profile βασισμένο σε συγκεκριμένες φωτογραφίες για συγκεκριμένα χρώματα: άσπρο – μαύρο, τόνους επιδερμίδας, βιβλιοθήκες Pantone ή spot colors, χωρίς την ανάγκη διόρθωσης οποιουδήποτε profile.
  • Μέτρηση του περιβάλλοντος φωτισμού και ενσωμάτωση του σε οποιοδήποτε profile εξόδου για γκαλερί, studio ή σημείο λιανικής πώλησης για τέλειο ταίριασμα των χρωμάτων στις συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού.
  • Επιλογή από πρότυπους χρωματικούς χάρτες ή την δημιουργία χρωματικών χαρτών από τον χρήστη για οποιαδήποτε απαίτηση χρώματος και μεγέθους υλικού εκτύπωσης.
  • Γρήγορος έλεγχος της ποιότητας του χρώματος στην εκτύπωση με το νέο ColorChecker Proof για οπτική επιβεβαίωση του στόχου.
  • Δημιουργία profiles για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με το σύστημα ColorChecker Camera Calibration που περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Το i1PhotoPro περιλαμβάνει: φασματοφωτόμετρο i1Pro, κεφαλή μέτρησης περιβάλλοντος φωτισμού, βάση στήριξης για οθόνες, Measurement scanning ruler με άσπρο background, spot measurement target , πρόγραμμα i1Profiler για δημιουργία profiles σε οθόνες, εκτυπωτές RGB και ψηφιακούς προβολείς, πρόγραμμα δημιουργίας profiles για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Colorchecker Passport Camera Calibration, κλασσικό στόχο mini 24 Colorchecker, στόχο Colorchecker Proof, Pantone Color Manager, Βάση στήριξης i1Pro για Projector profiling, τσάντα μεταφοράς.


28 - 29 Ιουνίου 2008


Η εταιρία μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ε.Π.Ε. μαζί με την εταιρία Xrite Inc. συμμετείχε με επιτυχία στη διημερίδα που διοργάνωσε το περιοδικό Φωτογράφος με θέμα τη "Διαχείριση χρώματος και την Επαγγελματική εκτύπωση".

Στο πλαίσιο της διημερίδας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο Colormunki. Το Colormunki είναι ένα εργαλείο καλιμπραρίσματος - όλα σε ένα - για τη δημιουργία ICC profiles για Οθόνες, Εκτυπωτές και Digital Projectors.

Στη διημερίδα ήταν παρών και ο Sales Manager της Xrite Inc. για την Ελλάδα και την Ιταλία κ. Simone Viscomi.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το Colormunki ξεπέρασε κάθε προσδοκία διοτί είναι η μοναδική λύση αυτή τη στιγμή, που συνδυάζει την πολύ χαμηλή τιμή και την πολύ υψήλη ποιότητα του αποτελέσματος που παράγει. Όπως δήλωσε και ο κ. Viscomi το Colormunki σε αντίθεση με όλα τα ανταγωνιστικά προϊόντα είναι φασματοφωτόμετρο με τεχνολογία LED και όχι κολορίμετρο, με αποτέλεσμα να "διαβάζει" το χρώμα πραγματικά και όχι μέσα από φίλτρα.

Στιγμιότυπα από τον χώρο της διημερίδας:

Διαχείριση Χρώματος & Επαγγελματική Εκτύπωση
 Περίπτερο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ - Xrite  Περίπτερο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ - Xrite
 Επίδειξη του Colormunki  Επίδειξη του Colormunki14 - 18 Μαρτίου 2008


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η έκθεση Syskevasia2008 όπου η εταιρία μας ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ε.Π.Ε. μαζί με την εταιρία Xrite Inc. πήρε μέρος για πρώτη φόρα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα συστήματα Διαχείρισης χρώματος EyeOne και ProfileMaker5.

Μεγάλο μέρος των επισκεπτών εστίασε το ενδιαφέρον του στο φασματοφωτόμετρο SpectroEye και το πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου αποχρώσεων, πρόβλεψης, διόρθωσης συνταγής και διαχείρισης stock για μελάνια ColorQuality5 – InkFormulation5.

Στο περίπτερο κατά την διάρκεια της έκθεσης ήταν παρόντες, ο κ. Andrea Vanacci - Sales Director της Xrite για Ελλάδα και Ιταλία και ο κ. Luca Tubbini – Sales Manager Industrial – Imaging & Media για Ελλάδα και Ιταλία.

Έκθεση Συσκευασία 2008
 Περίπτερο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ - Xrite  κ.κ. Luca Tubbini - Νίκος Λάμπρου
 Περίπτερο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ - Xrite  Περίπτερο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΕ - Xrite